Μια ενδιαφέρουσα γευσιγνωσία ελαιόλαδου, παρακολούθησαν την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 οι πρωτοετείς φοιτητές του προγράμματος BA (Hons) International Hospitality Management της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College , στο πλαίσιο του μαθήματος «Hospitality Operations».
Προσκεκλημένος της Σχολής ήταν ο κος Δημήτρης Παπανικολάου, καταξιωμένος επαγγελματίας του κλάδου, με μεγάλη εμπειρία στην γαστρονομία.
Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ιστορία του λαδιού και να μάθουν για τις πρακτικές που οδήγησαν τα ελληνικά ελαιόλαδα σε διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς. Το εξειδικευμένο σεμινάριο ακολούθησε γευστική δοκιμή λαδιού καθώς και συνδυασμός εδεσμάτων.
Ενημερωθείτε σήμερα για τα αναγνωρισμένα και πρόσφατα ανανεωμένα Bachelor’s και Master’s που προσφέρονται από τη Σχολή Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College, σε συνεργασία με το TOP5 University of Derby (σε σπουδές Tourism&Hospitality).