Η Σχολή Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College έχει γίνει μέλος της HOSCO, ενός από τα πλέον ισχυρά δίκτυα επαγγελματιών, εργοδοτών και εκπαιδευτηρίων της Τουριστικής Βιομηχανίας, παγκοσμίως.
Πολλά είναι τα οφέλη των φοιτητών & αποφοίτων της Σχολής, μέσα από τη νέα συνεργασία:
- To προφίλ της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College είναι αναρτημένο στην πλατφόρμα της HOSCO, δίπλα από κορυφαία hospitality schools παγκοσμίως και ορατό από χιλιάδες, ταλαντούχους υποψηφίους φοιτητές αλλά και εργοδότες.
- Οι φοιτητές & απόφοιτοι της Σχολής Τουρισμού του Κολλεγίου, έχουν τη δυνατότητα να αναρτήσουν το προφίλ τους δωρεάν στην πλατφόρμα της HOSCO, και ενταχθούν σε ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα επαγγελματιών τουρισμού, με 50.000+ θέσεις εργασίας.
- Οι φοιτητές & απόφοιτοι της Σχολής, μπορούν να κάνουν στοχευμένη αναζήτηση εργασίας μέσα από την πλατφόρμα και να θέσουν τον εαυτό τους υπ’ όψη χιλιάδων εργοδοτών από όλο όλο τον κόσμο.
- Οι φοιτητές του Κολλεγίου έχουν πρόσβαση στην e-learning πλατφόρμα Lobster Ink με εκατοντάδες e-learning courses στον κλάδο τους και δυνατότητα πιστοποίησης σε 37 διαφορετικές ενότητες (π.χ Housekeeping, Bar & Beverage, Food & Beverage, Front Office, Revenue Management, Leadership, Event Management, κ.α.) κατά τη διάρκεια των σπουδών τους!
Η HOSCO είναι η κορυφαία διαδικτυακή αποκλειστική κοινότητα για κορυφαίους «παίκτες» φιλοξενίας! Στόχος της είναι να ενισχύει τη βιομηχανία της φιλοξενίας συνδέοντας, εμπνέοντας και παρέχοντας ευκαιρίες σε επαγγελματίες του χώρου σε όλο τον κόσμο. Με έτος ίδρυσης το 2011, το δίκτυο βελτιστοποιεί τον τρόπο με τον οποίο συναντώνται και αλληλοεπιδρούν ελεύθεροι επαγγελματίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και εταιρείες φιλοξενίας.
Προς το παρόν, 115.000+ ταλέντα, 160+ ξενοδοχειακές σχολές και 2.000+ εργοδότες αποτελούν την κοινότητα της HOSCO!
Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ την εγγραφή τους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε πολλά προνόμια & υπηρεσίες. Ενημέρωση για τη διαδικασία θα βρουν στη σχετική ανακοίνωση που τους έχει σταλεί στο Classter, αλλά και από τους Ακαδημαϊκούς Υπευθύνους της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας.