Στο πλαίσιο ενίσχυσης της βιωματικής μάθησης, οι φοιτητές της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College επισκέφθηκαν την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου το Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort και συμμετείχαν σε ρωσική γευσιγνωσία, στο πλαίσιο της Ρωσικής Γαστρονομικής Εβδομάδας. Το κορυφαίο γεγονός πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου 2018, με αφορμή το Έτος Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας.
Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ευφάνταστες δημιουργίες από την Ρωσία και την Ελλάδα με την υπογραφή των διακεκριμένων Chefs, Σάκη Τζανέτου , Executive Chef Cape Sounio από την Ελλάδα και Andrey Matiukha από την Ρωσία.
Επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση και μέλος της κριτικής επιτροπής για τη γευσιγνωσία, ήταν ο γνωστός chef και συγγραφέας, Ηλίας Μαμαλάκης.
Ενημερωθείτε σήμερα για τα αναγνωρισμένα και πρόσφατα ανανεωμένα Bachelor’s και Master’s που προσφέρονται από τη Σχολή Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College, σε συνεργασία με το TOP10 University of Derby (σε σπουδές Tourism & Hospitality).