ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ:
«Ο ρόλος της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στον Επισιτισμό»
Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου (12.15μ.μ)
Metropolitan Expo
Στο περίπτερο της Λέσχης Αρχιμαγείρων, Hall 4
Στο πλαίσιο διεξαγωγής της 11ης HORECA, της μεγαλύτερης και πληρέστερης εμπορικής έκθεσης για επαγγελματίες επισκέπτες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της εστίασης και της φιλοξενίας, η Σχολή Τουρισμού και Φιλοξενίας του Mediterranean College σας προσκαλεί για να γνωρίσετε από κοντά όλα τα μυστικά που αφορούν στη Διοίκηση των Επισιτιστικών Επαγγελμάτων βασισμένα στο μοναδικό Πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών που προφέρεται στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το κορυφαίο Βρετανικό Πανεπιστήμιο, University of Derby.
Τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου (12.15μ.μ.) στο περίπτερο της Λέσχης Αρχιμαγείρων, Hall 4 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση με θέμα «Ο ρόλος της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στον Επισιτισμό» για επαγγελματίες, Chef αλλά και Απόφοιτους Σχολών Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής στους οποίους θα δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και αναλυτικά το μοναδικό Πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών (Bachelor) στον Επισιτισμό.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι θέλουν να αναβαθμίσουν την καριέρα τους και να αποκτήσουν γνώσεις πάνω στη διοίκηση κουζίνας θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία, εξασφαλίζοντας πρόσκληση εισόδου για να γνωρίσουν από κοντά τόσο τους καθηγητές του πανεπιστημιακού προγράμματος όσο και τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων (Chef’s Club) και τον Πρόεδρό της, κύριο Μίλτο Καρούμπα, ο οποίος θα λύσει όλες τις πιθανές ερωτήσεις και απορίες των συμμετεχόντων.
Να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης HORECA (12-15 Φεβρουαρίου), η Σχολή Τουρισμού & Φιλοξενίας του Κολλεγίου σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος θα πραγματοποιήσει διαγωνισμό για μια ολοκληρωμένη υποτροφία σπουδών για το πρόγραμμα BA (Hons) Professional Culinary Arts.