Σε γευσιγνωσία επτά (7) εξαιρετικών κρασιών συνοδευόμενα από ποικιλία εδεσμάτων προχώρησαν οι φοιτητές του προγράμματος ΒΑ (Ηοns) Professional Culinary Arts της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College, ως μέρος της αξιολόγησή τους στο μάθημα «Food & Beverage Appreciation».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στο Student Lounge του Κολλεγίου, παρουσία του επιβλέποντος καθηγητή, κ. Αναστάσιου Πατέλα, CEO & Managing Director Αίγλης Ζαπείου και με επίσημη προσκεκλημένη την κα. Μαρία Κατσούλη, Master Sommelier.
Η εμπειρία φοίτησης στο Mediterranean College, περιλαμβάνει – μεταξύ άλλων – και βιωματική διδασκαλία των φοιτητών μέσα από guest lectures, στα οποία οι καθηγητές της εκάστοτε Σχολής προσκαλούν στην τάξη τους κορυφαία στελέχη της αγοράς εργασίας για να τους μεταφέρουν επίκαιρες επαγγελματικές πρακτικές και αποτελέσματα επιστημονικής έρευνας.