Στο πλαίσιο ενίσχυσης της βιωματικής μάθησης, οι φοιτητές του προγράμματος BA (Hons) Professional Culinary Arts, της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College, επισκέφθηκαν την Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020, το Οινοποιείο Γκίκα, το οποίο βρίσκεται στα Σπάτα.
Οι φοιτητές, με τη συνοδεία του καθηγητή τους, κ. Παντελή Ζαφειρίου, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας που συνιστούν οι νέες υγειονομικές συνθήκες, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κρασιά από τις ποικιλίες Ασύρτικο & Μαλαγουζιά, καθώς και τα κόκκινα από Cabernet Sauvignon, Merlot & Syrah.
Επιπλέον, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να παρατηρήσουν τον σύγχρονο εξοπλισμό και να περιηγηθούν στα βαρέλια και τις δεξαμενές, που αποτελούν την καρδιά του παραδοσιακού οινοποιείου.
Επιλέγοντας ένα από τα ισχυρά προγράμματα της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College:
- Αποκομίζεις εφαρμοσμένη εκπαίδευση στον Τουρισμό και εμπειρία βασισμένη σε εργαστήρια, guest lecturers, εκπαιδευτικές επισκέψεις, προσομοιώσεις & συμμετοχή σε events.
- Γίνεσαι δίγλωσσος επαγγελματίας με διεθνή προοπτική, καθώς η διδασκαλία πραγματοποιείται στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.
- Έρχεσαι σε επαφή με τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ευρώπη, με ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης που αγγίζει το 100%.
Ενημερωθείτε σήμερα για τα αναγνωρισμένα Bachelor’s και Master’s που προσφέρονται από τη Σχολή, σε συνεργασία με το TOP5 University of Derby (σε σπουδές Tourism & Hospitality).