Μια ιδιαίτερη εμπειρία που συνδυάζει την ενημέρωση με τη γευσιγνωσία έζησαν την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 οι φοιτητές της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, μέσα από τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση με θέμα «Οινοτουρισμός στην Ελλάδα & Γευσιγνωσία Τυριού & Κρασιού».
Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κ. Δημήτρης Λώλος, διευθυντής της εταιρείας The Greek wine experience, ο οποίος ανέλυσε την εξέλιξη του οινοτουρισμού στην Ελλάδα. Στην συνέχεια, ακολούθησε γευσιγνωσία με θέμα τον συνδυασμό κρασιού και τυριού την οποία επιμελήθηκε και παρουσίασε ο κ. Μιχάλης Μπάμπης, εκπρόσωπος της εταιρίας Bliss Point.
Οι φοιτητές είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις ελληνικές ποικιλίες κρασιού και τυριού, και να συμμετέχουν ενεργά μέσα από τη διαδικασία της γευσιγνωσίας.
Ενημερωθείτε σήμερα για τα αναγνωρισμένα και πρόσφατα ανανεωμένα Bachelor’s και Master’s που προσφέρονται από τη Σχολή Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το TOP5 University of Derby (σε σπουδές Tourism&Hospitality).