Εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας πραγματοποίησαν την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 οι φοιτητές του προγράμματος BA(Hons) Professional Culinary Arts της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College.
Τους φοιτητές υποδέχθηκε ο κ. Αλέκος Αλεξανδρόπουλος, ζυθοποιός, ο οποίος τους ξενάγησε στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της πρότυπης μικροζυθοποιίας που βρίσκεται εκεί, ενώ στη συνέχεια παρακολουθήσαν μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση από τον κ. Γιώργο Πίμπα, Draught Manager της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, για τις ιδιαιτερότητες της παραγωγής και κατανάλωσης της μπύρας στη χώρα μας.
Η Σχολή Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές μια σύγχρονη και πρακτική εκπαίδευση σε όλους τους βασικούς άξονες της Διεθνούς Διοίκησης Φιλοξενίας, έτσι ώστε να τους προετοιμάσει κατάλληλα για μια επιτυχημένη καριέρα. Η εκπαιδευτική διαδικασία των φοιτητών ενισχύεται μέσα από βιωματική διδασκαλία η οποία περιλαμβάνει εκπαιδευτικές επισκέψεις, προσομοιώσεις και guest lectures με στελέχη του τουριστικού κλάδου.