Το Mediterranean College, στο πλαίσιο της 26ης Διεθνής Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών DETROP-OENOS, έδωσε δυναμικά το παρόν ως υποστηρικτής του 10ου Διεθνή Διαγωνισμού Μαγειρικής Νότιας Ευρώπης, εντός του περιπτέρου 3, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να ενημερωθούν για το μοναδικό Bachelor Επισιτισμού στην Ελλάδα BA (Hons) Professional Culinary Arts, όσο και των μεταπτυχιακών προγραμμάτων και των προγραμμάτων εξειδίκευσης του Mediterranean Professional Studies.
Παράλληλα, το Mediterranean College Θεσσαλονίκης στo πλαίσιo του μαθήματος «Delivering the Customer Experience» του προγράμματος BA (Hons) International Hospitality Management», οργάνωσε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης έχοντας στόχο την άμεση επαφή με τον εγχώριο και διεθνή παλμό του κλάδου τροφίμων και ποτών.
Οι φοιτητές είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με επαγγελματίες του κλάδου, να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες λαμβάνοντας χρήσιμες πληροφορίες και υλικό αλλά και να γευτούν παραδοσιακά τοπικά προϊόντα και κρασιά των εκθετών.
Περισσότερες πληροφορίες:
Mediterranean College Θεσσαλονίκη, Εγνατίας 2-4, τηλ.: 2310 287779